HUOM! Allaoleva on satiirisivusto babylonbee.com ”uutinen”

Benny Hinn teki taas pitkän päivän lastensairaalassa parantaen lapsia

(babylonbee.com: Benny Hinn Spends Another Long Day At Children’s Hospital Healing Kids)ORANGE, CA – Monet pastorit ovat yksinkertaisesti uskollisia Jumalan sanan saarnaajia. Sellainen oli myös Benny Hinn, kunnes hän vuosia sitten tajusi, että Jumala oli antanut hänelle yliluonnollisen kyvyn parantaa hetkessä sairaat ja kuolevat. Tuosta päivästä alkaen hän on laittanut voimansa käyttöön viettäen päivänsä parantaen niitä, jotka sitä eniten tarvitsevat – ja tavallisesti ilman kunnon yöunta ja ravintoa itselleen.

On aivan liian paljon tehtävää”, sanoo hän. Nyt, tänä erityisenä tiistaina hänen havaittiin olevan parantamassa kuolemansairaita lapsia, kuten hänen tiedetään tekevän, Orange Countyn lastensairaalassa. Päivä oli tyypillinen sairaalakäynti Benny Hinnille. Se sisältää satojen potilaiden parantamisen vain koskettamalla ja puhumalla lempeästi, laulaen tai rukoillen. Hän kieltäytyy ottamasta vastaan lahjoja ja minkäänlaisia lahjoituksia eikä halua julkisuutta. Jos hänen ohitseen kulkee, häntä ei erota muusta sairaalan henkilökunnasta, sillä hän pukeutuu kuten hekin välttääkseen huomiota.

Hinn tekee työtään hiljaisesti ja suunnitelmallisesti. Päivän päättyessä jokainen sairaalasängyssä makaava lapsi on parannettu erilaisista taudeista ja heidän vanhempansa, lääkärit ja hoitajat kyynelehtivät onnesta. Samaan aikaan Benny Hinn itse poistuu hiljaa sairaalasta Dana Pointissa olevaan pieneen asuntoonsa suunnittelemaan seuraavan päivän työtä.

On aivan uskomatonta mitä Benny on tehnyt potilaidemme hyväksi, tarkoitan siis entisten potilaidemme”, sanoo vielä kyynelehtivä kirurgi Todd Gallimore ihmeitä täynnä olleen päivän jälkeen. ”Benny on todella Jumalan mies. Todellinen Jumalan mies.” Normaalisti lehdistöä välttelevä Hinn antoi nopeasti lausunnon koskien Gallimoren häntä ylistävää mainintaa: ”Teen vain sitä mitä kuka tahansa tekisi minun kengissäni ja voimassani. Olisi aivan raukkamaista jos tekisin toisin, eikö niin? - mutta kertokaa Toddille kiitokseni.” Benny hymyilee ja poistuu.