Cindy Jacobs ja karismaattinen Iisebelin henki

Joseph Chambers

 

Toimittajan huomautus: Tämä artikkeli ei niinkään koske ilmiötä Cindy Jacobs, eikä hänen persoonaansa. Artikkeli koskettelee sitä Iisebelin henkeä ja kulttuuria, joka on ottanut lähes täydellisesti hallintaansa karismaattisen seurakuntamaailman. Se on feministinen henki, jolla ei ole mitään ehdottoman totuuden maskuliinisia ominaisuuksia, eikä raamatullisen arvovallan selviä linjoja.

 

Tavallisesti yhdistämme sanan Iisebel tietyn naisen ulkonäköön: jalokivikoristeluun ja/tai kosmetiikkaan, “Tammy Faye'n” tai “Jan Crouch'in” näköisyyteen, jne. Se ei ole mitä tämä artikkeli käsittelee. Vaikka ulkonäkö on varmasti raamatullinen aihe, meillä kaikilla on taipumus unohtaa aiheen syvällisemmät puolet keskittyessämme vain ulkonäköön. Kun Raamattu käyttää sanaa Iisebel, se tarkoittaa paljon, paljon enemmän kuin ulkoasua.

Hengellinen petos tai hengellinen luopumus on sanan Iisebel tärkein merkitys.

Kun kuningas Ahab nai Iisebelin, tämä toi mukanaan kuninkaan palatsiin väärien jumalien palvonnan ja hänen hallintonsa tuli tunnetuksi Israelin pohjoisten 10 heimon tuhoutumisesta.

 

Seurakunta on joutunut kohtaamaan tämän vaikutuksen alusta lähtien. Ilmestyskirjan luvuissa kaksi ja kolme Johannekselle annettiin seitsemän kirjettä eri seurakunnille. Niissä Herra itse käsitteli monia ongelmia, joita seurakunta tulisi kohtaamaan. Iisebel ja henki, jonka tämä vaikutus toisi, kuvattiin selvästi. Muista, että "Jeesuksen Kristuksen ilmestyksen" kirja on Hänen ilmestyksensä, Isän Hänelle antama ja lähetetty Hänen enkelinsä kautta Hänen seurakunnalleen. Nämä sanat ovat henkeäsalpaavan tärkeitä. Huomaa kirjan johdannon ensimmäinen jae: "Jeesuksen Kristuksen ilmestys, jonka Jumala antoi hänelle, näyttääkseen palvelijoillensa, mitä pian tapahtuman pitää; ja sen hän lähettämänsä enkelin kautta antoi tiedoksi palvelijalleen Johannekselle" (Ilm.1:1).

 

Lukekaamme Hänen varoituksensa koskien tätä naista Iisebeliä: "Mutta se minulla on sinua vastaan, että sinä suvaitset tuota naista, Iisebeliä, joka sanoo itseään profeetaksi ja opettaa ja eksyttää minun palvelijoitani harjoittamaan haureutta ja syömään epäjumalille uhrattua. Ja minä olen antanut hänelle aikaa parannuksen tekoon, mutta hän ei tahdo parannusta tehdä eikä luopua haureudestaan. Katso, minä syöksen hänet tautivuoteeseen, ja ne, jotka hänen kanssaan tekevät huorin, minä syöksen suureen ahdistukseen, jos eivät tee parannusta ja luovu hänen teoistansa” (Ilm.2:20-22).

On ilmeistä, että Mestari ei käsittele ketään määrättyä naista, vaan henkeä tai vaikutusta, jonka hyökkäyksen kohteeksi seurakunta joutuisi. Hän käsittelee kavalaa voimaa, muutosta, joka muuttaisi seurakunnan maskuliinisen elämän. Sanoma tulisi ilman arvovaltaa ja menetelmät ja koko elämäntapa tulisi feministiseksi. Varoitus oli kauhistava ja tuomio raskas. Sekä Iisebel (ne jotka edistivät ja suvaitsivat tätä vaikutusta, eli henkeä), että hänen hallinnassaan olevat heitettäisiin suureen ahdistukseen. Varoitus annettiin seurakunnalle aivan seurakunta-ajan alussa, mutta sen kesto yltää aikaan, jolloin luopio seurakunta heitettäisiin suureen ahdistukseen ylösoton jälkeen.

 

Saamme nyt todistaa Iisebelin olevan valtansa huipulla. Milloinkaan ei tämä Iisebelin henki ole tällä tavalla hallinnut seurakuntamaailmaa. Paul Crouch rakensi omalle Iisebel-naiselleen, Jan Crouch'ille, oman katedraalin Nashvilleen. Hänen ohjelmansa ovat pahinta harhaoppia ja mielettömyyttä, kaikki oudon Jeesuksen nimessä. Melkein kaikki tunnetut karismaattiset saarnamiehet antavat vaimoilleen itseensä verrattavan julkisuuden ja vaikutusmahdollisuuden. Se on outo sekoitus hyvin heikkoa naismaista miestä ja hallitsevaa Iisebel-henkistä naista.

 

Cindy Jacobs ja Iisebelin henki

Cindy Jacobs johtaa järjestöä nimeltä "God’s Generals of Intercession" (Esirukouksen Jumalan kenraalit). Hän on kirjoittanut kyseenalaisen kirjan nimeltä ”Possessing The Gates of The Enemy” (Vihollisen porttien valtaaminen). Jakobs matkustelee ympäri maailmaa ja on hyvin kysytty puhuja suurissa karismaattisissa tapahtumissa. Hänen profetiansa ovat samankaltaisia kuin Rick Joyner'in ja Francis Frangipanen. Hänen vaikutuksensa näyttää olevan kasvamassa hallitsevaksi uskonnollisissa piireissä.

Kuulin hänen nimensä ensimmäisen kerran eräältä lähetyssaarnaajalta Zimbabwessa. Lainaan tätä rakasta miestä, jonka nimeä en paljasta hänen suojelemisekseen tuossa pimeässä maanosassa. “Zimbabwe on käymässä läpi kovia aikoja. Ulkopuolella meillä on laittomuutta, synnin ihminen, murhauhkaus, korruptiota, varkautta, raiskausta ja synnin ja pahuuden luettelo jatkuu ja jatkuu. On vain yksi toivo ja se on Jeesuksen Kristuksen evankeliumi (Room.1:16). Mutta seurakunta on niin eksytetty. Niin pahasti, että Cindy Jacobs'in profetia Zimbabwelle vuonna 1998 on tullut taas esiin ja ’seurakunta’ riippuu siinä, ikään kuin se olisi Jumalan Sanaa. Jopa ne, joita kerran arvostettiin suurina totuuteen pitäytyvinä Jumalan miehinä, on eksytetty, kuten khra General ja past. Cannon Tim Neill Pyhän Luukkaan Anglikaanisesta kirkosta Greendale'sta, Harare'sta. Jakobsin profetiaa nostattaa armeija 'Debora-voideltuja' naisia marssimaan maan poikki rukouksessa, pidetään Jumalan käskynä. Tarvitsen apua! Voisiko joku lähettää minulle tietoja Cindyn elämästä, vääristä profetioista jne., joita voisimme käyttää hänen paljastamisekseen ja tämän pahan voittamiseksi? Olemme uskoneet, että presidentti Robert Mugabe on Herran palvelija, kuten Nebukadnessar oli. Jumala on kaikkivaltias ja kutsuu seurakuntaansa pyhyyteen ja erottautumaan ja olemaan selkeänä evankeliumin äänenä epätoivoiselle ja pahalle maailmalle. Nyt kuitenkin alamme nähdä, että tämä on tuomio myös seurakunnalle. Tämä on kuuma tuuli (Jer.4:11). Onko meidän mentävä tätä piiloon, vai onko tämä kaikki 2.Tess.2:11-12:ssa mainittua eksytystä? Varmaan meidän pitäisi tehdä parhaamme tämän valheen paljastamiseksi, että edes jotkut voisivat pelastua. Voimme odottaa asioiden muuttuvan paljon pahemmiksi, ellei seurakunta palaa totuuteen" (E-mail Zimbabwesta).

 

Kerron sinulle Cindy Jacobs'in sanatarkan profetian, niin ymmärrät paremmin äskeisen kirjoittajan pulman: "Joki on virtaava Zimbabwen läpi ja näen valtavan vesivirran, väkevästi kohisevan virran, paljon kaloja. Näen, että seurakunnassa on jakautuneisuuden linnakkeita ja veljien syyttäjä on työssä masentaen sieluja. Naisten armeija, jolla on Deboran voitelu, on marssiva maan poikki. He ovat kuin rukouksen verkko yli koko Zimbabwen. Väkevällä voitelulla, naiset ensin ja miehet perässä. Näen muinaisia valtaistuimia tulevan alas, sovinnon mustien ja valkoisten välillä, rasismin hengen, joka palaa kauemmaksi alas heimojen luokse. Minä tulen käyttämään Zimbabwea kuten jalokiveä; se tulee auttamaan maailman ruokkimisessa kauniilla sadolla. Jumala tulee murtamaan kirouksen, joka tuli sisällissodan seeurauksena ... kirous murretaan. En tiedä mitään Zimbabwesta. Maa tulee tuottamaan kauniita pihvejä. Uusia tehtaita rakennetaan. Zimbabwella on sovinnon virka, joka jälleen yhdistää afrikkalaiset. Sovinnon voitelu on oleva koko Zimbabwen yllä. Älä pelkää muutosta, vaikka näyttää, että menisit  taakse päin. Minulla on sinua varten suunnitelma. Saatana luulee edistyvänsä, mutta minä tulen paljastamaan pahuutta korkeilla tasoilla. Älä pelkää. Saatana on yrittävä tuoda sodan; tätä armeijaa tullaan käyttämään sodan ja verenvuodatuksen pysäyttämiseksi. Sopimus kirjoitetaan toisten kansojen kanssa. Zimbabwea tullaan käyttämään kuten Sveitsiä tuomaan kansojen parantuminen muinaisten asioiden murtamiseksi. Teidän maanne tuli petoksen läpi, mutta Jumala on palauttava sen ennalleen. Teille annetaan pala maata, kaunis paikka rukoilemista varten. Te rakennatte paikan, jossa voitte valvoa ja rukoilla. Se on oleva  kuten rakennusryhmä, jossa on paikka nukkua. Annas'it antavat elämänsä esirukoukseen. Vanhoilla ihmisillä on oleva paikkoja viipyä ja antaa aikansa rukoukseen yöllä ja päivällä" (Cindy Jacobs'in profetia, Guatemala City, Guatemala 30.10. 1998. Lähetetty sähköpostissa Zimbabwesta).

 

Kun saan tämän kaltaisen kirjeen tai sähköpostin, sydämeni murtuu. Tässä on hyviä ihmisiä, täynnä rakkautta palvellen Jumalaa pimeässä paikassa. Heidän on tultava toimeen seurakuntien kanssa, jotka karismaattisen mielettömyyden tulva on hukuttanut. Se tuntuu minusta niin epäreilulta, että suurenmoiset evankeliset tai klassiset helluntailaiset lähetyssaarnaajat joutuvat käsittelemään pakanauskontojen voodoo-henkiä toisaalla ja seurakuntamaailman Iisebel-henkiä (samoja kuin voodoo) toisaalla. Suuri osa siitä mitä teen, teen rakkaudesta niiden huomaamattomien sankarien puolesta, pastoreidemme, lähetyssaarnaajiemme ja maallikkojohtajiemme puolesta ympäri maailmaa. He ovat minun tukijoitani ja uskon, että he ovat Herran valittuja palvelijoita.

Tämä profetia Zimbabwesta on erinomainen esimerkki niistä mielettömistä ajatuksista, joita lähtee Cindy Jacobs'in kieroutuneesta mielestä. Maailma on matkalla kohti Harmageddonia ja ihmiskunnan historian pimeimpiä hetkiä ja nämä "dominionistisen teologian" ajattelijat profetoivat valheita, sen sijaan, että kehoittaisivat ihmisiä kääntymään Jumalan puoleen katumuksessa. Sen sijaan, että voittaisivat sieluja tulevalle Kristukselle, he rakentavat armeijoita tulevalle Antikristukselle. Tämän naisen profetiat ovat Saatanan pimeiden valheiden kaikkein röyhkeimpiä ilmauksia, jotka valmistavat tietä hänen väärälle Kristukselleen.

Lukekaamme nyt sanoma, jonka hän puhui eräässä kirkossa Englannissa. Kirkon nimi verkkosivulla oli St. Andrews’ Church, Chorleywood. Tämä ”profetia” on todella outo. "Ja Herra sanoi, minä olen uudistamassa muinaiset liitot. Minä olen kutsumassa yhteen muinaiset valtakunnat. Minä olen Vanhaikäinen. Minä olen tekemässä uutta Euroopassa. Minä tulen vapauttamaan tästä konferenssista ja myös tulevina päivinä uuden voitelun Eurooppaa varten. Minä palaan muinaisiin aikoihin, kun vaikutin kansani ottamaan Jerusalemin. Minä kutsun esiin soturini ja sotaratsuni" (Eurooppa herää! Profetia. St. Andrews Church verkkosivu).

 

Tämä ilmoitus on yhdenmukainen Ilmestyskirjan 6. luvun kanssa, kun neljä ratsua tulee esiin seitsenvuotisen ahdistuksen ajan alussa ensimmäisten neljän sinetin avautuessa. Hän muistelee muinaisia aikoja puhuen ristiretkistä, kun katolinen kirkko marssi Euroopasta Lähi-itään ottamaan Jerusalemin arabeilta. Tuhansittain arabeja ja juutalaisia tapettiin matkan varrella ja varsinkin kaupungin valtauksessa. Antikristuksen on määrä tehdä se uudelleen ahdistuksen ajan puolivälissä ja koota maailman armeijat jälleen (ilmeisesti Euroopasta, kuten hän vihjaa) valtaamaan tuon kaupungin. Tämä tapahtuu silloin, kun Herra itse laskeutuu alas taivaasta, kuten Ilmestyskirja sanoo: "Ja minä näin taivaan auenneena. Ja katso: valkoinen hevonen, ja sen selässä istuvan nimi on Uskollinen ja Totinen, ja hän tuomitsee ja sotii vanhurskaudessa. Ja hänen silmänsä olivat niinkuin tulen liekit, ja hänen päässään oli monta kruunua, ja hänellä oli kirjoitettuna nimi, jota ei tiedä kukaan muu kuin hän itse, ja hänellä oli yllään vereen kastettu vaippa, ja nimi, jolla häntä kutsutaan, on Jumalan Sana. Ja häntä seurasivat ratsastaen valkoisilla hevosilla taivaan sotajoukot, puettuina valkeaan ja puhtaaseen pellavavaatteeseen" (Ilm.19:11-14).

”Profetia” jatkui: "Minä näin Jumalan armeijoiden tulevan esiin ja minä näin, että he tulivat esiin Britanniasta ja nousivat mustille ratsuille. Ja minä näin, että he nousivat näille valtaville sotaratsuille ja he alkoivat edetä poikki 10/40 ikkunan Lähi-idässä ja minä näin heidän tulevan Espanjasta, Ranskasta ja he olivat valkeilla ratsuilla - majesteetillisilla siitosoreilla ja Herra sanoo: Minä olen tuomassa esiin ne, jotka tulevat Ranskasta ja Espanjasta ja he liittyvät armeijoihin, sillä minä olen löytämässä jäännöstäni. Minä olen kutsumassa esiin koko Euroopasta jäännöksen, sillä minä olen tekemässä uutta tässä maanosassa - suurempaa kuin voitte kuvitella… Ja minä saatoin nähdä maasta toiseen, Skotlannista, Irlannista, minä näin Pyhän Hengen rakentavan yhteyden Britannian ja Saksan välille, joka oli kuin taottu liiton sinetti ja Herra sanoo: Minä palautan muinaiset suhteet ja sen mitä halusin palauttaa menneinä vuosina, mutta jonka Saatana turmeli ja tuhosi ihmisen syntisyyden kautta… Ja minä näin, että heillä kaikilla oli valkeat vaatteet ja minä sanoin: Herra mitä ja keitä nämä ovat? Ja Herra sanoi: Nämä ovat ne, joiden vaatteet on pesty Karitsan veressä. Nämä ovat niitä, jotka ovat kulkeneet minun käsittelyni ja puhdistukseni tulen läpi ja he vaeltavat sellaisella pyhyyden tasolla, jolla minä en salli ainoankaan pahan ajatuksen kulkea heidän mielensä läpi sitä torjumatta. Minä olen kutsumassa uudelle tasolle, sellaiselle, jota minun kansani ei ennen ole tuntenut, pyhyyteen ja vanhurskauteen, sillä vanhurskaus kansan korottaa, sanoo Herra… Minä voin kuulla hevosten kavioiden kopinan. Kansat toisensa jälkeen tulivat ja astuivat sisälle vanhurskaisiin liittoihin, pyhiin liittoihin. Ja Herra sanoo: Minä annan sinulle toisen tilaisuuden. Ja minä saatoin nähdä maljan, jota siirreltiin edestakaisin. Ja minä sanoin: Mikä tämä on? Ja Hän sanoi: Tämä on minun liittoni, sillä he ovat tulossa yhteen veriliiton kanssa, jota ei ihmiskäsi voi murtaa" (Eurooppa herää! Profetia. St. Andrews Church verkkosivu).

 

Mielestäni ei ole epäilystä siitä, että näky on luonteeltaan demoninen. Huomaa, että hän rinnastaa valkeat vaatteet siihen ideaan, jota ajaa ns. MSOG-oppi (MSOG Manifest Sons of God,  Jumalan lasten ilmestyminen). Se opettaa, että seurakunnan ylösotto (tempaus) on todellisuudessa jonkinlainen hurmioitunut tila, kun miehet ja naiset kirkastetaan jo täällä maan päällä. Hän selittää tätä väärää harhaoppia edellä esitetyn lainauksen kolmannessa osassa. Hänen profetiansa asettaa hänet ja ne, jotka kannattavat näitä "dominionistisen teologian" petoksia, väärälle puolelle tulevissa lopun ajan taisteluissa.

Hänen väärän profetiansa loppusanat viittaavat, että Britannian muslimit tulevat olemaan olennainen osa profetoitua "lopun ajan herätystä": "Herra sanoo: On paikkoja Lähi-idässä, jotka ovat valmistumassa äärimmäiseen nälänhätään. Valmistautukaa, sanoo Herra, sillä minä aion lähettää Pyhän Hengen voitelun. Menkää ja antakaa maljallinen kylmää vettä minun nimessäni. Ja minä saatoin nähdä Herran perustavan seurakuntia, moskeijoiden muuttuvan kirkoiksi; minä näen Pyhän Hengen suuren liikehdinnän. Herra sanoo, katsokaa muslimeja Britanniassa, sillä minä valmistaudun tuomaan herätyksen! Haluatko sinä olla osa Jumalan armeijaa, haluatko ratsastaa minun kanssani? Sillä minä olen uudistamassa muinaiset liitot ja muinaiset sopimukset. Ja minä annan Euroopalle toisen tilaisuuden! Sanoo Herra sinun Jumalasi" (Eurooppa herää! Profetia. St. Andrews Church verkkosivu).

On hämmästyttävää, että historian suuret kirjoittajat ovat kuvailleet islamia yhtenä Antikristuksen suurena työkaluna, kun taas nämä "Uuden Aallon" nais- ja miesprofeetat puhuvat täsmälleen päinvastaista. Ei vaadi paljon tietämystä ymmärtää muslimimaailman luonne ja todeta näiden valehtelevien ja tuomion sijasta väärää ekumeenisuutta profetoivien profeettojen petollisuus.

 

Demonista vaikutusta

On kuin Jacobs olisi pelannut liian  paljon tietokonepeliä “Dungeons and Dragons” elämässään. Hän on ekspertti vetämään demonisia yhteyksiä mielikuvituksestaan. Seuraavassa on outo idea hengestä, jota hän kutsuu nimellä "Leviatan".

"Miksi siis Jumala on niin kiinnostunut käsittelemään meidän ylpeyttämme? Koska Leviatanin henki todella on juurtunut siihen… Taivaissa on juuri nyt käynnissä suuri sota, kuin etenevä pyörre, kuin suuri taistelu. Se on koko Euroopan yllä, mutta on jotakin, joka pyrkii koskettamaan Englantia - pyydystämään sen kuin koukulla ja vetämään sen suuntaan, johon Jumala ei halua sen menevän… Jumala haluaa tuoda herätyksen Euroopan mantereelle. Saatana tietää sen. Minä profetoin, että on vapautettu hallituksia, jotka ovat olleet jollakin tavalla toimintakyvyttömiä tähän lopun aikaan saakka manner-Euroopassa. On olemassa voima ja minä uskon, että osa sitä on tämä Leviatan, syvyyden matelijan henki. Se on hallitus ja eräs pääväylä, jonka kautta se tulee sisään on ylpeys" (Cindy Jacobs, Revival Now! internet sivu).

Tämän kaltainen pelaaminen demonien kanssa on hajaannusta aiheuttavaa ja epäraamatullista. Ylpeyden ongelma liittyy pyhittymättömään lihaan ja vastaus siihen on Jeesuksen puhdistavassa veressä, eikä kuvitellun demonin ulos ajamisessa tai torjumisessa. Kun jokin uskonnollinen ryhmä toteuttaa hengellistä sodankäyntiään pelaten demonien kanssa, sen sijaan että kasvaisi Sanassa ja Jeesuksen Kristuksen sisäisessä uskossa, heistä tulee henkimaailman välikappaleita. Pahan maailma rakastaa henkimaailman väärää korostusta ja sitä avoimuutta, jonka se luo näissä ihmisissä eksyttäville voimille. Ei ihme, että heidän profetiansa käyvät aina vain kummallisemmiksi, kun he vajoavat syvemmälle spiritualistisiin manifestaatioihin. Ainoa Raamatun sana, jota hän käyttää tässä yhteydessä löytyy Jobin kirjasta. "Taidatkos vetää Leviatanin ongella, ja sitoa hänen kielensä nuoralla?" (Job 40:20, vuoden 1776 käännös).

 

Cindy Jacobs ja kummallinen kirjansa

Saatana on jäljittelyn mestari. Hänen suunnitelmansa on ottaa jokin suuri Raamatun totuus ja alentaa se jonkin kieron juonen kavalaksi edistämiseksi. Merkittävintä seurakunnassa on aito rukous, eli kanssakäyminen Luojan kanssa. Isämme lähetti Poikansa lunastamaan meidät itselleen  ja asetti Poikansa oveksi, jonka kautta meillä on pääsy Isän läsnäoloon. Jeesus Kristus on puolustajamme ja armoistuin Isän oikealla puolella. Ei yhtään Pyhän Kirjan lupausta pidätetä uskolliselta anojalta, joka lähestyy Isää Jeesuksen nimessä. Cindy Jacobs on ottanut tämän taivaallisen totuuden ja alentanut sen voodooksi. Hänen kirjansa , "Possessing The Gates Of The Enemy"  on klassillista voodoota. Salli minun todistaa tämä. Hänen kirjansa luku neljä on otsikoitu: "The Enforcers" (pakottajat, vahvistajat). Lainaus: "Esirukoilijoina meillä on valtava vastuu. Jumala todella haluaa käyttää meitä pakottamaan (enforce) tahtonsa, siinä mitä kutsun maailmaksi. Rukouksen laki on maailmankaikkeuden korkein laki.  Se voi voittaa toiset lait mahdollistamalla Jumalan asioihin puuttumisen" (Possessing The Gates Of The Enemy, Cindy Jacobs, s. 48).

Puhua rukouksesta tällä tavalla on vihjailemista, että Jumalamme luonne on kokonaan muuttunut. Tämä idea on hallintateologiaa eli dominionismia ennemmin kuin armon teologiaa. Jumala kyllä toimii tuomiossa ilmaistakseen pyhyytensä maailmassa, mutta Hän ei koskaan pakota tahtoonsa hengen valtakunnassa. Jokainen Raamatussa ilmenevä alistuminen Jumalan suloiseen tahtoon on ihmisen vastaus Jumalan rakkauteen ja armoon. Saatana on pakottaja. Pakanauskonnot, kuten nykyajan äärikarismaattiset, näkevät rukouksen menetelmänä käydä sotaa vastustavia voimia vastaan. Hallitukset, joille he usein antavat henkinimiä, ovat heidän päävastustajiaan. Henkilöt, jotka vastustavat näitä voodoon harjoittajia, ovat myös kohteita ja joutuvat voimakkaan hyökkäyksen kohteeksi. Cindy sanoo: "… Kristus on palauttanut meille vallan perustaa uudelleen maailman hallinta" (Possessing The Gates Of The Enemy, Cindy Jacobs, s. 53) .

Hän jatkaa: "Me olemme Hänen tahtonsa pakottajia tämän päivän maailmassa, kun käytämme Hänen nimeään ja rukoilemme Hänen tahtoaan Hänen Sanansa kautta. . . On äärimmäisen tärkeää, että esirukoilijat Amerikassa nousevat ja pakottavat Jumalan tahdon kansassamme. Seurakunnan on mentävä sotahuoneeseen rukouksessa sulkemaan synnin ja turmeluksen tulva, joka on tullut maamme päälle. Tarvitsemme tätä epätoivoisesti"  (Possessing The Gates Of The Enemy, Cindy Jacobs, s. 56). Huomaa, että hän kutsuu rukouskammioita "sotahuoneiksi”.

Raamatullisella rukoilemisella ei ole mitään tekemistä tämän kieroutuneen ajattelun kanssa. Rukous saa meidän Jumalamme osoittamaan suurta armoaan ja Hänen armonsa muuttaa maailman Pyhien Kirjoitusten täydellisten lupausten mukaan. Ottaa käyttöön idea maailman pakottamisesta johonkin uskonnolliseen muottiin voodoo-toiminnalla, on kammottavaa ja kutsuu takaisin katolisten pyhien sotien ja ristiretkien muinaisia päiviä kirkon tahtoon pakottamiseksi.

 

Ekumeeninen liike heidän "armeijansa" työkaluna

Raamattuun uskovat ovat aina nähneet ekemeenisen liikkeen eksyttävän ytimen. Joitakin vuosia sitten sama julkaisu, joka nyt julistaa ”Uuden Aallon” hulluutta paljasti mieleltään ekumeenisia liberaaleja. Lue, kuinka Cindy Jacobs ilmaisee klassista "Uuden Maailman Uskontoa": "Rukouksessa Cindy kysyi Jumalalta, miksi Saatana on vielä niin tehokas. Hän sai 'strategian'. 'Vihollisella on strategia jokaiselle maalle ja järjestölle ... hänen armeijansa ei lepää taistelusta.' Jumala antoi hänelle viisi avainasiaa: 1. Ei yhdelläkään järjestöllä ole koko ilmestystä suunnitella sotaa valtioita vastaan. 2. Jotta taistelusuunnitelmat paljastettaisiin, koko hänen ruumiinsa olisi tultava yhteen. 3. Kun saarnamiehet tulisivat yhteen ja kukin toisi oman osansa strategiaa, Jumala paljastaisi omat suunnitelmansa meille kaikille. 4. Kokoontumiset hajoittaisivat muurit järjestöjen väliltä ja meillä olisi yhteinen rintama käydä sotaa. 5. Suurten järjestöjen rukouskoordinaattoreita pyydettäisiin kenraaleiksi (s.33-4)” (Book Digest, Cindy Jacobs, ’Gateway Ministries’ internet sivuilla). Tämä ekumeeninen liike on nyt siirtynyt tasolle, joka käsittää kaikki uskonnot, eikä vain "kristillistä" leiriä. Paul Crouch sanoi TV:ssä (toukokuussa 2000), että Robert Schuller oli opettanut häntä, että "kaikissa uskonnoissa on hyvää". Tämä kuultiin pastori Bert Clendenon'in sanomana ja kerrottiin minulle henkilökohtaisesti. En tiedä, josko Cindy Jacobs on omaksunut Paul Crouch'in ekumeenisen tason, mutta jos ei vielä, niin pian kyllä.

 

Mihin kaikki tämä johtaa?

Raamatun kanta on täysin selvä koskien tällaisia inhimillisiä sepustuksia. Kun luet Raamatun suurista profeetoista, näet, että heidän vihollisensa olivat aina väärät profeetat, jotka profetoivat valheita. Jesaja käsitteli näitä vääriä profeettoja ja kutsui heitä "velhoiksi", kuten minä kutsun Rick Joyner'ia, Cindy Jacobs'ia ja kumppaneita. Kuuntele! "Ja kun he sanovat teille: "Kysykää vainaja- ja tietäjähengiltä, jotka supisevat ja mumisevat", niin eikö kansa kysyisi Jumalaltansa? Kuolleiltako elävien puolesta? ’Pysykää laissa ja todistuksessa!’ Elleivät he näin sano, ei heillä aamunkoittoa ole.  Ja siellä he kuljeskelevat vaivattuina ja nälkäisinä, ja nälissään he vimmastuvat ja kiroavat kuninkaansa ja Jumalansa. He luovat silmänsä korkeuteen, he katsahtavat maan puoleen, mutta katso: ainoastaan ahdistusta ja pimeyttä; he ovat syöstyt tuskan synkeyteen ja pimeyteen” (Jes.8:19-22).

Tämä on kaunis kappale. Jesaja ilmoitti selvästi: " Elleivät he näin sano, ei heillä aamunkoittoa ole” (engl. käännös: Jos he eivät puhu tämän sanan mukaan, se on koska heissä ei ole valoa).

 

Lainaamissani Cindy Jacobs'in profetioissa ei ainutkaan kohta ole Kirjoitusten mukainen. Hän "supisee ja mumisee" ja karismaattinen maailma rakastaa sitä, koska se kuulostaa niin mahtavalta lihalliselle ihmiselle. Se sopii myös uuteen hallintateologiaan "poliittisen maailman ja sen varallisuuden valtaamisesta". Se tulee päättymään pimeyteen ja monet tuhoutuvat.

Usein unohdamme suuret joukot, jotka nämä väärät opettajat ja heidän rakentamansa suuret organisaatiot tuhoavat. Kuule kuinka Jesaja varoittaa tuomiosta sekä johtajille että väärille profeetoille ja niille, jotka heitä kuuntelevat. "Ei myös kansa käännä itseänsä hänen tykönsä, joka heitä lyö, eikä kysy Herraa Zebaotia. Sentähden karsii Herra Israelilta pois, yhtenä päivänä, pään ja hännän, oksat ja kannon. Vanhat kunnialliset ihmiset ovat pää; mutta prophetat, jotka opettavat väärin, ovat häntä. Sillä tämän kansan johdattajat ovat pettäjät, ja ne, jotka sallivat itsensä johdattaa, ovat kadotetut" (Jes.9:12-15, vuoden 1776 käännös).

Nämä sanat särkevät sydämeni: " ...ja ne, jotka sallivat itsensä johdattaa, ovat kadotetut".

Seurakuntamaailma, pääuskosuuntien johtajat ja monet, monet muut, jotka sietävät ja edistävät tätä mielettömyyttä, tulevat tuhoutumaan tässä prosessissa Jumalan sanan, ei minun sanani mukaan. Edellä oleva lainaus sanoi, että Herra tulee leikkaamaan pois vanhukset ja valehtelevat profeetat. Sitten Hän samaistaa vanhukset niiksi, jotka ovat "pää" tai "johtajia". Kun minua arvostellaan siitä, että puhun totuutta, ainoa vastaukseni on: "Minulla ei ole muuta mahdollisuutta". Julkaista profeetallinen painotuote ja kieltäytyä tunnistamasta väärää, asettaisi minut jonoon odottamaan Jumalan tuomiota. (Radio-ohjelmassamme “Open Bible Dialogue” sinä voit seurata totuutta ja vain totuutta, jota tuon esiin pelolla Jumalan edessä ja parhaan kykyni mukaan).